Padel

Sisäpadelkenttä on valmistunut uuteen mailapelihalliin

Padelin vakiovuorot ovat voimassa syyskuun alusta toukokuun loppuun. Vapaana olevia vakiovuoroaikoja voi kysyä asiakaspalvelusta. Irtovuoroja voi varata varauskalenterissa tai asiakaspalvelun kautta.​​​​Padelia pelataan jatkossa vuoden ympäri!

Kauan kaivattu sisäkenttä on valmistunut uuteen mailapelihalliin. Hallin vapaa korkeus ilahduttaa erityisesti padelin pelaajia. Olosuhteet ovat muutenkin huippuluokkaa; stabiilin alumiininen kenttärunko ja Mondo Supercourt XN -nurmi (käytössä mm. WPT-kiertueella) luovat huikeat puitteet, jotka huippulaadukas hallivalaistus viimeistelee.

Kovan kysynnän vuoksi prime time -ajat ovat valmiiksi 1,5 tunnin vuoroja. Muutoin vuorot ovat tasatunnein alkavia tunnin vuoroja, joita voi toki varata useammankin putkeen.


Hauska ja helppo laji


Padel on vielä verrattain uusi laji Suomessa, mutta kasvattaa jatkuvasti suosiotaan. Pelissä yhdistyy tenniksestä ja squashista tuttuja elementtejä, mutta kyseessä on kuitenkin täysin oma lajinsa. Padel on helposti omaksuttavissa, ja se soveltuu lähes kaikille. Padelia pelataan yleensä nelinpelinä, joten sosiaalisuus, hauskuus sekä kunnon kohotus tulevat samassa paketissa. Lisäksi keskenään eritasoiset pelaajat voivat nauttia pelistä mielekkäästi, sillä lyöntimahdollisuuksia on runsaasti ja lyöntivoiman merkitys on vähäisempi kuin useissa muissa mailapeleissä. Lisätietoa padelista Suomen Padelliiton sivuilta.